ladda ner Skriv bättre texter: En ny metod i fem steg pdf, epub ebook

ladda ner Skriv bättre texter: En ny metod i  fem steg pdf, epub ebook

Skriv bättre texter: En ny metod i fem steg

  • Siffra: 297055744794217
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 5.0/5 (Votes: 4334)
  • Paperback : 158 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Lär dig skriva bättre, snabbare och med mindre ansträngning!

Vilken skribenttyp är du? ? Testa dig!
Analysera din skrivprocess
Vad behöver du utveckla?
Här är verktygen!
Redigering och textrespons

Vilken typ av skribent är du? Tillhör du de effektiva? Eller skriver du känslomässigt? Testa dig och få skräddarsydda instruktioner för att bredda just din skrivrepertoar.
 Det här är boken är för dig som skriver i jobbet eller i andra sammanhang, och som känner på dig att du kunde skriva bättre och snabbare, med mindre ansträngning. 
 Hur kommer det sig att dina texter blir som de blir? Varför kan skrivandet ibland kännas som en rutinsyssla? Om du tampas och lider när du skriver, vad kan det bero på? Och om du är en flyhänt skribent men får klent gehör för det du skrivit, vad kan du göra då?

Vilken text du än ska skriva, från utredningen på 200 sidor till det korta meddelandet som ryms på en sida, så är nycklarna desamma. Att bli medveten om hur du gör när du skriver och anpassa arbetssättet efter din läggning är grundläggande. Att sedan skaffa dig mer kunskap om läsandets villkor är nästa steg. Vad gör en text läst och förstådd? Lättläst? Underhållande?
 Investera ett par timmars eftertanke, ändra lite på ditt arbetssätt och du kommer att kunna skriva bättre texter. Låter det för bra för att vara sant? Det är faktiskt inte svårare än så. Den här boken leder dig steg för steg till ett nytt skrivande.

Ytterligare ur innehållet:
Bredda din skrivrepertoar
Bättre skrivprocess: faktasamling och strukturering
Knep: flytet, logiken och guldklimpar
Kreativa skrivövningar

Boken ger en ny metod för skrivutveckling genom att förena professionella skribenters kunskaper och knep med skrivguidens psykologiska handlag.

Lena Holst är examinerad språkkonsult, har arbetat som skrivande och redigerande journalist på Svenska Dagbladet. Hon jobbar sedan tio år som skrivguide, utvecklingskonsult och samtalsterapeut.

Fotograf: Johan Markusson,
Omslagsformgivare: John Losciale

Relaterade böcker